top of page

Nieuws

Dank aan al onze aandeelhouders! Kunnen we samen nog 64.750 € ophalen?


In de nieuwsflash van 21 augustus en de nieuwsbrief 29 augustus 2024 kon je lezen over onze nieuwe kapitaalsoproep, en de respons was geweldig! We hebben inmiddels maar liefst 235.250 € opgehaald, dankzij 1007 nieuwe aandelen. Dit brengt ons een grote stap dichter bij onze doelstelling, en dat hadden we niet zonder jou kunnen doen. Een welgemeende dank aan alle bestaande en nieuwe aandeelhouders die hun vertrouwen in ECoOB hebben gesteld.


Maar we zijn er nog niet. Om onze ambitieuze plannen volledig te realiseren, willen we de kaap van 300.000 € bereiken. Jouw bijdrage kan het verschil maken!


Door te investeren in de Klimaatbon steun je lokale hernieuwbare energieprojecten, geniet je van een aantrekkelijk rendement en krijg je inspraak in de toekomst van duurzame energie in onze regio. Lees er zeker meer over in de vorige artikels de nieuwsflash van 21 augustus en de nieuwsbrief 29 augustus 2024.


Waarvoor je het doet?

Wij zetten onze zonnedaken die we met deze kapitaalsoproep steunen nog eens op een rij:

  • Het zonnedak van de Sint-Benedictushoeve in Herent

  • Het zonnedak van Fruitbedrijf Van der Velpen in Bierbeek

  • Het zonnedak van 3D Systems in Haasrode

  • De uitbreiding van het zonnedak van het VTI in Leuven


De Klimaatbon: Jouw kans op een duurzame én rendabele investering!

Sluit je aan bij de meer dan 1200 aandeelhouders die samen bouwen aan een klimaatneutrale toekomst. We zijn dichtbij, maar we hebben jouw hulp nog nodig om onze doelstelling van 300.000 € te halen.


Investeer vandaag nog in onze klimaatbon en maak het verschil!



62 weergaven

Comments


bottom of page