top of page

Nieuws

ECoOB+ partner in de kijker : Kudzu





We zetten enkele partners uit het voordelenprogramma ECoOB+ in de kijker, omdat ze minder bekend zijn maar wel een breed aanbod aanbieden. Zo leer je het assortiment beter kennen. Een van deze partners is Kudzu, een Belgische webwinkel die tal van ecologische huishoud- en verzorgingsartikelen aanbiedt.


Denk bijvoorbeeld aan wasstrips als alternatief voor vloeibare wasmiddelen. Het leuke is dat je bij Kudzu kunt kiezen uit verschillende merken, zoals Brauzz, Klaaar en Simple Living Eco.


Ga je binnenkort op vakantie of zoek je een duurzaam, uniek cadeau? Neem dan zeker een kijkje bij de verzorgingsproducten op Kudzu. Ze bieden onder andere natuurlijke, plasticvrije bodybars en shampoobars aan van het Belgische merk Wondr. Andere merken zoals Lamazuna en Helemaal Shea zijn er ook verkrijgbaar.


Voor een scheerervaring zonder huidirritatie kun je bij Kudzu de safety razor vinden. Dit klassieke scheermes, dat al meer dan 100 jaar bestaat, werkt met een enkel vlijmscherp mesje. Het ontwerp van de scheerkop beschermt je huid tegen sneetjes. Bovendien bespaar je geld en verminder je afval, omdat alleen het mesje af en toe vervangen hoeft te worden.


Heb je de houten haarborstels van Kudzu al ontdekt? Deze borstels en kammen zijn antistatisch en ontwarren niet alleen je haar, maar verzorgen het ook. De houten knoppen van de borstel geven een lichte massage, wat de bloedcirculatie stimuleert en goed is voor de haargroei.


Ook voor huisdieren biedt Kudzu duurzame producten aan. Zo vind je er het merk BECO, met stevige hondenspeeltjes van natuurlijk rubber en composteerbare hondenpoepzakjes.

 

Op het gebied van schoonmaakmiddelen biedt Kudzu producten op basis van enzymen aan, zoals Eezym. Deze middelen zijn 100% hernieuwbaar, duurzaam én biologisch afbreekbaar. Eezym kan gebruikt worden in de keuken, badkamer, leidingen en zelfs in septische putten.


Ook in de keuken biedt Kudzu duurzame alternatieven. Denk aan herbruikbare katoenen deksels of afdekdoeken als vervanging voor huishoud- en aluminiumfolie. Deze dekken perfect ronde kommen en schalen af, waardoor je restjes langer vers blijven.


We raden je zeker aan om een kijkje te nemen in de webshop van Kudzu. Met korting van ECoOB+ geniet je van dit breed scala aan producten! De kortingscode tref je in de nieuwsbrief voor aandeelhouders.

25 weergaven

Comments


bottom of page